O Nama

U korak sa savremenim trendovima u posljednjih nekoliko godina nakit je doživio znatne promjene. Razbijanjem tradicionalnih staležnih simbola nakit postaje modni dodatak koji nadilazi razmetljivost. Nadilazi sve stereotipe koje je nekada predstavljao. U skladu sa time navike potrošača se mijenjaju. U današnjem vremenu u fokus dospijeva emocionalan sadržaj nakita koji postaje izraz individualnosti.

SIVA je nova online prodavnica srebrenog nakita, koja predstavlja eleganciju i svijet pun boja. U raznolikosti skladnih simbola i oblika našeg nakita, SIVA nudi svima put do predočavanja svoje individualnosti. Za Vas koji volite iskazati svoju jedinstvenost simplificiranim detaljima. Za Vas koji se iznova igrate izgledom. Za Vas koji volite sanjati.

Koncept prodavnice predstavljaju izuzetno visok nivo dizajna, estetski ukus i majstorska tehnika izrade, koje zajedno stvaraju unikatan, elegantan nakit, komad savršenstva, ljepote i sklada. Kroz svaki detalj nakita u Vama želimo podstaknuti entuzijazam, pozitivnu energiju i samopuzdanost.

Plemeniti metal koji je osnova našeg nakita je pažljivo birano 925 srebro najfinije strukture. Izuzetnoj ljepoti doprinosi sjaj certificiranih Swarovski® kristala koji u konačnici čine jedinstven nakit svojevrsnog karaktera, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

SIVA nakit nema pravila, dobnih barijera, niti krutih stilskih odredbi. Dizajn našeg nakita koncipiran je da obilježi trenutke, poveže emocije i događaje, održi uspomene živima, te je idealan saputnik kroz život. Sa sigurnošću, SIVA nakit nudi svakoj osobi put do idealnog stila koji odražava Vaše emocije, energiju i potiče dinamičnost u posebnim momentima Vašeg života.